Tuesday, March 27, 2012

#MPmalas Gobind kena maki, nyaris kena balun di Puchong?

 

Gobind Singh Deo Dimaki Penduduk

Baca siri #MPmalas di bawah:


#MPmalas : Nurul Izzah tidak terkecuali. Abai mangsa ribut?
#MPmalas Teresa Kok: You no komplen, i no visit you? Dont pray-pray!
Ukay Bistari: Ahli Parlimen PR, Azmin Ali GAGAL tunai amanah rakyat #MPmalasGobind Singh Deo dimaki penduduk
http://selangor13.blogspot.com/2012/03/gobind-singh-deo-dimaki-dalam-majlis.html 


Gobind Singh Deo di maki hamun didalam satu majlis bersama persatuan penduduk di Taman Equine Park. Turut bersama didalam majlis tersebut Ahli Majlis zon 15, Michael Tamil.

Seperti biasa Gobind Singh Deo akan menceritakan tentang kehebatan kerajaan PR Selangor dalam menguruskan kerajaan negeri dan membantu masyarakat setempat. Cerita-cerita bohong yang beliau sampaikan mengenai kerajaan PR Selangor sudah muak didengar oleh masyarakat setempat,lebih-lebih lagi bila pihak PBT yang dilihat gagal menyelesaikan masalah sampah dikawasan tersebut.

Ini diburukkan lagi dengan rekod Gobind Singh Deo yang hanya boleh dilihat didalam siri ceramah PR di Puchong sahaja. Ahli Parlimen tersebut adalah AHLI PARLIMEN TERMALAS yang pernah rakyat Puchong dapat sepanjang Puchong menjadi Parlimen didalam pilihanraya.

Dalam majlis bersama persatuan penduduk yang di anjurkan sendiri oleh beliau, Gobind Singh Deo diajukan soalan "BERAPA KALI BELIAU DATANG KE KAWASAN INI?" "APAKAH BELIAU TAHU MASALAH PENDUDUK SETEMPAT?".

Keadaan menjadi bertambah tegang apabila wakil persatuan penduduk tersebut mengatakan Gobind Singh Deo tidak layak menjadi Ahli Parlimen Puchong kerana dia sendiri tidak tahu apa masalah penduduk di Puchong dan malas untuk turun ke kawasan.

Nasib baik masih ada ramai lagi yang rasional di majlis tersebut dan berjaya menahan kesabaran,sekiranya tidak mungkin majlis tersebut akan menjadi tragedi ngeri untuk Gobind Singh Deo di Puchong.2 comments:

Anonymous said...

Sepatutnya ... kerajaan pastikan setiap wakil rakyat Parlimen dan Dewan Undangan Negeri ... hanya menumpukan tugas-tugas dikawasan masing-masing ... yg jadi peguam tu kena berhenti dari tugas-tugas guaman dimahkamah.

Dah ramai sangat peguam yg jadi MP/ADUN ... dan banyak kawasan kurang perhatian ... macam anak Kapal Pusing sorang nih !!!

man on da street said...

Yang dengar hanya lah pub pub yang beliau hadiri ada lah, wal lah hualam!This is just hear say.

Popular Posts