Saturday, January 11, 2014

Siapa blogger dan menteri tin kosong yang Unspinner maksudkan?


Nampaknya rugi saja belanja mahal untuk Ikrar Brotherhood. 
Lagi mahal daripada belanja majlis harijadi. Itupun belum termasuk duit raya. Kalau masuk duit raya dan gajet tentu banyak lagi. Akhirnya tetap membalun sesama sendiri dan menteri-menteri dan pemimpin-pemimpin BN juga tidak ketinggalan dibalun. Siapa la yang malang yang akan dilantik menjadi Pengarah Jabatan Media Sosial UMNO/Barisan Nasional yang disebut-sebut oleh Datuk Rocky Bru dan Lim Kit Siang? 


Berhati-hati blogger pro UMNO

Contoh kebodohan mereka yang syok main gambar hingga disiar oleh pembangkang


Sumber The Unspinners mendapat tahu bahawa MB Selangor telah arahkan ditubuh Biro Strategi dan Komunikasi Kerajaan Selangor.

Difahankan ianya terdiri dari lima orang bloger dan pakar IT. Taklah macam kita yang bawak orang tak tahu apa pasal media atau blog atau sosial media.

Mereka beroperasi di satu pejabat di Shah Alam. Fokus tugas mereka adalah untuk lancar propaganda bagi PKR dan pertahan kerajaan Selangor.

Ia dianggotai oleh blogger, grafik artis, strategis komunikasi dan lain-lain. 

Tujuannya adalah supaya ada data sebaik saja ada apa-apa yang boleh disaman. Jika perlu, mereka tidak keberatan untuk hantar gangster untuk ugut dan cederakan blogger kita

Buat masa ini, pengkhususan peringkat awal mereka mencari maklumat berkaitan tentera maya UMNO. Lain dari pihak kita yang ada tukang sauk tengah jalan untuk ambil bajet, mereka akan diberi bajet yang cukup untuk beroperasi.

Baik-baik dan berhati-hati wahai blogger pro kerajaan terutama mereka yang identiti diketahui.

Jabatan penerangan kerajaan dan UMNO serta satu menteri Tin Kosong sudah bela satu double agent yang pasti telah dapat identiti kebanyakkan dari anda dan kini dah kaya raya hingga mampu ada kedai di sebuah bangunan pejabat mahal.

Dia kaya tapi blogger sendiri tak berapa dijaga kebajikan. Kadang-kadang banyak bangang orang orang atas ni.

Dahlah sesama blogger pro UMNO banyak cemburu, hasad dengki dan sampai tak tahu guna otak untuk letak sempadan bila kelahi. Ada sanggup dedah dan kerjasama dengan pemimpin pembangkang untuk bantu kenalpasti blogger sendiri.

Bukan ke bangsat tu...

No comments:

Popular Posts