Monday, January 28, 2013

Isu Tanah: Pakcik tua kena tipu dengan YB Pas Kedah #TukarKedah

pakcik yang ditipu..


EKSKLUSIF!! Pengakuan Orang Kampung Di Tipu YB PAS Kedah!! #TukarKedah #SlmtknGngInashttp://kedahkekl.blogspot.com/2013/01/eksklusif-pengakuan-orang-kampung-di.html

Kisah orang kampung ditipu Pas Kedah bersambung lagi, kali ni Mc berikan video temubual orang kampung dan menceritakan bagaimana mereka ditipu oleh mangkuk-mangkuk Pas Kupang yang mengutip duit permohonan tanah tanpa pengetahuan pejabat tanah dan menipu orang kampung dalam jumlah yang besar.

Untuk baca siri sebelum ini boleh klik kat SINI dan SINI.

Dengarlah rintihan seorang penduduk kampung yang ditipu oleh YB Pas Kupang.

Disebabkan desakan penduduk yang mahu perkara ini diselesaikan, UMB, UMNO Kedah, Pemuda UMNO dan UMNO Baling mengambil inisiatif membuat forum bersama penduduk untuk mencari jalan penyelesaian. Untuk mengatasi masalah ini.
Adun Bayu menunjukan Sijil Penghargaan Beli Tanah Tipu!

Di kiri Peguam Tun Ammar, Penasihat Undang-undang UMB bersama Ketua Pemuda UMNO Baling.

Setelah dinasihat oleh Tun Mohammad Ammar, Adun Bayu Dato Che Azmi membuat keputusan akan mengambil tindakan yang sepatutnya mengikut lunas undang-undang. Video boleh tengok dibawah,

Insyallah video sesi dialog bersama penduduk ini akan Mc upload secepat yang mungkin. Juga video bersama Tun Mohammad Ammar, mengenai tindakan undang-undang yang boleh penduduk kampung buat terhadap Pas Kupang dan Kerajaan negeri.

Ishh.. bersambung lagi, mungkin Mc siri dialog ini akan Mc sambung esok. Sebab hari ni kalau dok boh cerita ni saja pun, cemuih juga. Apa yang penting, rakyat Kedah kenal siapa Pas yang sebenar. Cerita disebalik parti Islam yang mereka agong-agongkan, sebenarnya penuh dengan penipuan dan pembohongan.

Kalau rakyat susah pun mereka sanggup tipu, cuba bayangkan apa lagi yang sanggup mereka buat untuk kuasa dan wang!

McTheory:

Masa untuk berubah, TOLAK Pas Kedah!!No comments:

Popular Posts