Wednesday, March 28, 2012

Seperti pembangkang, Pro-M UPSI terdidik untuk memfitnah. Pro-M #ProPembangkangKAMPUS : PRO M UPSI TABUR FITNAH BAHAWA UPSI MEMBASMI ISLAM....

SIRI PRO-M MEMFITNAH !!!

Salam Mahasiswa UPSI...

Mahasiswa UPSI dibelenggu pelbagai isu...permasalahan berkaitan peruntukan program dari pihak HEP, isu pembasmian ISLAM di UPSI?? Melihat perkara ini, berbagai-bagai versi yang cerita jadi perbualan, andaian, sangkaan, penilaian oleh abg2 dan kakak2 di UPSI. Tersurat tidak seperti apa yang tersirat. Menimbulkan keraguan, salah-faham, penilaian yang singkat, meragukan akhirnya bimbang timbul fitnah. 


KLIK IMEJ UNTUK BESARKAN SIRI FITNAH PRO-M UPSI!!!


Buktikan...jangan hanya berbicara. Bimbang nanti sendiri yang malu.. Fahami dulu kenapa dan mengapa perkara ini terjadi. 


Pembasmian Islam di UPSI???


Apabila Yang Arif Putera berkata...adakah tuduhan? Pandangan mahasiswa matang? Sepertinya tahu segala perkara apa yang berlaku. Tiada yang betul..salah belaka.. Cetek menilai!


No komen... teruskan bersama KSMP!


No komen... teruskan bersama KSMP!


BUKTI UPSI ANJURKAN PROGRAM KEROHANIAN !!!
DAKWAAN PRO-M UPSI BAHAWA UPSI MEMBASMI ISLAM ADALAH AGENDA HASUTAN SYAITAN...

Aktiviti Kerohanian Di Kolej-kolej kediamanSebahagian daripada aktiviti kerohanian yang dijalankan di kolej-kolej kediaman.


Aktiviti kerohanian anjuran Pusat Islam UPSI


"Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua warga UPSI yang menyertai dan menjayakan Pengajian Pondok Universiti."

sumber : UPSI DAILY & UPSIKENA

HE : PRO-M UPSI ada 2 team iaitu Mahasiswa Pendidik & Legasi Mahasiswa Progresif....Mahasiswa Pendidik cuba menghasut ibarat syaitan kepanasan dengan mengatakan UPSI cuba membasmi ISLAM...manakala Legasi Mahasiswa Progresif pula menghasut ibarat dirasuk syaitan dengan agenda ASALKAN BUKAN ASPIRASI...sama-sama kita menanti akan ada Aktivis PRO-M UPSI keluar dari perjuangan dan masuk ASPIRASI seperti saudara Khairul Nizam [SINI]...MPP PRO-M UPSI pernah menelefon seorang Pengarah Program Salah satu aktiviti di UPSI mempertikaikan kenapa tidak menjemputnya selaku wakil VIP kepimpinan peringkat Fakulti...PRO-M gila kerusi VIP...1 comment:

Popular Posts