Wednesday, March 7, 2012

Ranking Blog Pro-BN: Tahniah blogger UMB! @NajibRazak @HishammuddinH2O @AhmadMaslan @KhairyKJ



Blog-blog UMB kuasai 20 tempat teratas ranking 30 blog pro-BN. Paling menarik dua di antaranya adalah blog yang baru meningkat dan salah satu daripadanya dibangunkan oleh seorang mahasiswa yang dilatih oleh UMB melalui program latihan media baru. Tahniah! Teruskan usaha dan terus istiqamah dalam perjuangan! Terima kasih blogger Jendela Maya yang berkongsi analisis dengan rakan-rakan blogger.





8 comments:

Telebih Sudah said...

Tahniah kepada semua. Minta bantuan Tun untuk link blog Assassin Cyber di blog hebat Tun.

http://assassincyber.blogspot.com

Sebuah Perjuangan said...

tq for the info

tun, mohon untuk tun linkkan blog saya juga lamanizzs.blogspot.com kepada blog tun.

YY said...

Ranking tinggi pun payah, rendah lg la payah. Bila tinggi difitnah kata beli ranking. gitulah hidup ni tak gitu bos? haha!

panglima perangcyber said...

tahniah kepada Tun atas kejayaan ini...


hidup UMB !

Tun Faisal Ismail bin Aziz said...

YY,

biasalah bro; org yg suka fitnah, mmg akan terus memfitnah. kita dah tunjukkan, blogger UMB semua pun boleh duduk kat ranking di atas, wlupun link kena buang :) tahniah semua

tq panglima, terlebih sudah dan sebuah perjuangan. dah dilinkkan. mhn linkkan juga blog saya ya. tq

Semasa said...

rangking blog aku lebih tinggi daripada papagomo dengan 55000 like dari FB..alexa rank aku 19*

kalau aku buat satu blog yang fokus hentam Pembangkang, skjap je aku ranking kat atas tu.

Harapan Esok said...

wah 1st time HE masuk ranking...good luck semua...mohon tunjuk ajar...HE budak baru belajar...kalau tak keberatan mohon linkkan http://harapan-esok.blogspot.com/ di blog tersohor tuan...

Brader Jai said...

terima kasih tun kerana melatih kami bloggers mahasiswa.bersama menegakkan alif ba ta

Popular Posts