Sunday, January 1, 2012

[Gambar] Mahasiswa Kurang Ajar di lokap. Sebab kenapa gerakan Aman Kampus diperlukan


Pada saat rakyat Malaysia bergembira menyambut Tahun Baru 2012, ada sejumlah pelajar yang menjadi alat membuat kacau di UPSI. Adakah mereka ini majoriti mahasiswa? Tidak, cuma sebilangan kecil manusia yang diajar dan dilatih untuk membuat kacau oleh pihak-pihak tertentu. Inilah akibatnya bila didikan di rumah tidak cukup dan ada pula pihak yang mengambil kesempatan memanipulasikan mereka. Saya percaya kita tidak mahu ada guru seperti ini di mana-mana sekolah di Malaysia. Blogger Media Permatang Pauh ada ceritanya...Adam Adli sambut Tahun Baru dalam LOKAP..


Disaat orang lain seronok sambut Tahun Baru 2012 bersama family dan kengkawan, budak penjilat Anwar si Adam Adli pulak sambut Tahun Baru dalam lokap.Semuanya gara-gara terlampau seronok nak berdemo didepan UPSI semalam sampaikan FRU terpaksa buat kerja overtime untuk jaga budak-budak bangang tu semua.


Gua difahamkan, semua kepala-kepala mahasiswa penjilat Anwar ditangkap oleh Polis termasuklah Adam Adli, Syukri Razab serta 15 yang lain.

So sapa yang rasa teringin nak tengok muka beruk-beruk jalanan tu, bolehlah ke Balai Polis Tanjung Malim ye..


Bodoh punya mahasiswa pencacai Anwar!!! Dah lah tak boleh menyenangkan negara, menyusahkan orang ramai lagi ada laaa...1 comment:

tincan said...

untung juga FRU dpt kerja overtime....duit masuk

dgr ada yg dah berdapurkan oksigen...
xde kuar pun citer tu kat pro dan anti kerajaan...

citer gebang juga ke....
kalau ada share...nak tgk parah mana yg cedera tu....

Popular Posts