Friday, November 4, 2011

Fitnah Pas: 10 bodyguard iring PM?


Allah swt timpa kehinaan kepada pemimpin Pas kerana
terlalu banyak memfitnah dan menipu?

[Nota: Dipetik dari blog Daouble-Y. Nyatanya macam ulama dan pemimpin Pas, blogger dan cybertropers Pas adalah golongan penipu juga. Tanpa penipuan tidak boleh menang pilihan raya nampaknya. Bukan sekali Pas menipu dan memfitnah. Ulama dan pemimpin Pas menipu tentang UMNO (klik), tentang orang India (klik), menipu sepanjang PRK Tenang (klik) dan menipu tentang nak tutup kilang arak di Shah Alam (klik). Banyak lagi penipuan ulama, pemimpin dan blogger Pas yang kononnya Islam. Maka tidak hairan kenapa semakin ramai yang meninggalkan Pas hari ini. Mereka tidak mahu bersubahat menipu dan bersekongkol mendirikan negara sosialis.]


10 BodyGuard Iringi Najib & Isteri Ketika

Mengerjakan Haji - Jangan Jadi Bodohlah

MiloSuam

Klik Untuk Besarkan
Saya hanya mampu tersenyum bila melihat kebodohan blogger ikon pembangkang saudara MiloSuam (milosohai) dalam posting beliau yang mempersoalkan bahawa PM dan isteri tidak mampu membuang tabiat gaya hidup mewah walaupun ketika mengerjakan ibadah haji.

Dalam entiri tersebut penulis ikon pembangkang ini cuba menimbulkan persepsi buruk ke atas PM dan isteri ekoran kawalan keselamatan yang diberikan oleh kerajaan Arab Saudi.
...."Apa pun, gaya hidup mewah Rosmah dan Najib tetap tidak dapat dihakis meskipun mereka kini dipercayai sedang menunaikan ibadah haji. Lebih 10 orang pengawal VVIP turut serta untuk menjaga keselamatan Najib dan Rosmah semasa bertawaf...."
..."Pengawal-pengawal VVIP "bodyguard" Najib dan Rosmah ini dilihat terdiri daripada pihak berkuasa Arab Saudi yang lengkap dengan uniform tentera dan polis serta dipercayai lengkap bersenjata. Menurut satu sumber, Rosmah dan Najib akan melakukan ibadah Melontar Jumrah dengan menaikki kereta malah turut mendapat kawalan VVIP dan tidak mengikuti laluan rakyat biasa..."
Memang benar Najib Tun Razak dan isteri tidak mengikuti laluan sebagaimana orang biasa yang lain, malah kawalan keselamatan yang ketat juga diberikan oleh kerajaan Arab Saudi memandangkan Najib Tun Razak adalah seorang Perdana Menteri Malaysia.

Ini adalah tindakan normal yang dilakukan oleh kerajaan Arab Saudi kepada mana-mana pemimpin negara, malah jika ditakdirkan Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri dan beliau ingin mengerjakan haji kawalan yang sama turut diberikan.

Untuk tatapan MiloSuam mari sini saya tunjukkan bahawa pemimpin negara lain turut diberikan kawalan keselamatan yang sama.Di atas adalah Presiden Iran Ahmadinejad mengerjakan ibadah haji yang turut dikawal ketat oleh pihak berkuasa Arab Saudi. Malah menyediakan kawalan keselamatan kepada mana-mana pemimpin negara sudah dilakukan sekian lama oleh kerajaan Arab Saudi.Video di atas pula adalah pemimpin Iraq yang sudah meninggalkan kita iaitu Saddam Hussein ketika beliau mengerjakan ibadah haji.

Nampaknya nasihat TG Nik Aziz kepada penulis blog supaya tidak memfitnah orang lain melalui penulisan langsung tidak dihiraukan oleh blogger ikon pembangkang ini.

Nak tanya saudara pembaca - lingkungan umur berapa sebenarnya yang membaca dan mengikuti penulisan saudara MiloSuam a.k.a ReJaM ini?

Selebihnya saudara pembaca boleh menilai sendiri sejauh mana tahap pemikiran yang dimiliki oleh blogger pembangkang. Pendirian mereka hanya satu 'spin' selagi boleh, maka tidak mustahillah dalam video seks sebelum ini kotak tisu dijadikan bukti kukuh untuk menolak bahawa si perilaku dalam video itu adalah Anwar Ibrahim.

Hahaha...

YY : Semoga DS Najib mendapat haji yang mabrur...

6 comments:

rezqeen hill said...

Salam Tun,

saya dah listkan Tun dalam blog saya.

Anonymous said...

tun...

mungkin pembaca blog milosuam tu pelajar pasti sahaja..hahahaha

Orang Malaya
Kuching

Panglima Perang Cyber said...

Tun, pinjam gambar dan video..

tq

Tun Faisal Ismail bin Aziz said...

rezqeen saya dah linkkan juga. panglima - ok,no prob, double-Y punya :P

SuraZee Trading & Services said...

setahu saya umno nk dapatkan ahli seramai mungkin.tapi saya da banyak kali cuba melalui beberpa ketua wanitatapi tkpernah terjadi. terbaru melalui yb TS zaleha saya dh fax 2 kali dan call tapi tiada jawaban. muskil .

Tun Faisal Ismail bin Aziz said...

surazee,

klu nak masuk bahagian putrajaya, hantar borang kpd saya

Popular Posts