Monday, September 12, 2011

Hamil luar nikah - Nik Aziz wajar letak jawatan atau digulingkan oleh rakyat Kelantan


MB malas - Nik Aziz terus tertidur dibuai mimpi


Masyuuuuuk!

Sebagai seorang anak Kelantan yang kecewa dengan pentadbiran Pas yang lemah dan banyak retorik kosong, Blogger Double-Y mendedahkan kejayaan Menteri Besar Kelantan Nik Aziz Nik Mat sepanjang 21 tahun memerintah Kelantan.Tahniah PAS - Kelantan Juara... Juara Apa???


Tahniah ambo ucapkan kepada kerajaan negeri Kelantan yang ditadbir oleh PAS, kerana sepanjang 21 tahun pemerintahan sudah terbukti banyak kejayaan yang dibawa oleh PAS.

Jom ucap tahniah kepada PAS di atas kejayaan :

1) Kejayaan menjadikan Kelantan sebagai 'hub AIDS' sebagaimana diakui oleh YB Wan Ubaidah Omar, Pengerusi Pembangunan Wanita, Keluarga dan Kesihatan pada tahun lepas bahawa Kelantan mencatat jumlah pesakit AIDS yang tertinggi. 14 buah negeri di Malaysia negeri yang ditadbir oleh para ulamak mencatat jumlah penyakit AIDS tertinggi.


Tahniah PAS...


2) Kejayaan meningkatkan statistik kes sumbang mahram walaupun bukan negeri kes sumbang mahram tertinggi tapi kes ini dilaporkan meningkat di Kelantan - Dari bapa 'taler' anak sehinggalah kes ibu 'panjat' anak lelaki sendiri, dari muda sehinggalah yang menunggu masa nak mampos.

Bulan November 2010 seorang lelaki berusia 22 tahun dijatuhkan hukuman penjara enam bulan dan denda RM2,900 selepas dia mengaku melakukan sumbang mahram bersama ibu kandungnya, Hasmah Mat Adam, 49, seorang penoreh getah yang juga dijatuhkan hukuman penjara 20 bulan dan denda RM2,900. Termasuklah kes bapa sebaya usia dengan Nik Aziz 'taler' anak berusia 10 tahun dalam kandang lembu.

Ada banyak lagi kes sumbang mahram, cukuplah diberikan dua contoh untuk membuktikan bahawa PAS memang 'berjaya' mendidik rakyat Kelantan.

Tahniah PAS...


3) 'Kejayaan' PAS dalam memberikan perkhidmatan air yang terbaik kepada rakyat Kelantan, sebagaimana kenyataan Nik Aziz bahawa PAS Kelantan memerlukan 7 tahun lagi untuk menyelesaikan kemelut krisis air yang dialami oleh rakyat Kelantan. 21 tahun pemerintahan dia gagal sediakan mutu air yang sempurna diminta lagi 7 tahun peluang diberikan?

Tahniah PAS...


4) Kejayaan terbaru PAS dalam mentadbir negeri Kelantan rujuk paparan akhbar di bawah :


Kahwin pada usia muda bukan satu perkara pelik, tapi bila orang muda kahwin disebabkan terlanjur itu adalah perkara yang perlu dipelikkan. Dan mengikut jumlah terbaru Kelantan mencatat jumlah perkahwinan membabitkan gadis bawah umur tertinggi berbanding dengan negeri-negeri diperintah oleh 'kafir BN'. Gadis yang terlanjur meningkat di Kelantan?

Sekali lagi kita ucapkan tahniah PAS...


YY : Yang terbaru dengarnya Stadium Sultan Muhammad ke-IV akan dinaikkan kadar sewa oleh kerajaan PAS Kelantan memaksa pihak KAFA membayar jumlah yang tinggi bermula musim depan betul ke?

2 comments:

di atas pagar said...

bg sye ade 2 probability klu kat kelantan kes sumbang mahram tggi kat kelantan, maybe kat kelantan jabatan agama islam rajin buat kerja dan xmkn rasuah dan kat negri2 lain jabatan agama islam nya kurang active..

Tun Faisal Ismail bin Aziz said...

klu rajin buat kerja, patut sifar sumbang mahram la kan? lgpun 21 tahun dh nik aziz perintah, apa dia buat?

Popular Posts