Thursday, April 22, 2010

Bila Ketua Pemuda Pas ter`mencarut'? - ooops


Berikut adalah perbualan twitter saya dengan Ustaz Nasrudin Hassan Tantawi.

Akhirnya MP Pulai BN mengaku BN mengambil APCO sebagai ejen bagi memulihkan imej malaysia yang kononnya dicemarkan oleh DS Anwar. WTF!
@Tantawi100: ustaz , WTF tu maksudnya apa? :)
Ustaz WTF tu apa? RT @Tantawi100: Akhirnya MP Pulai BN mengaku BN mengambil APCO sebagai ejen bagi memulihkan (cont) http://tl.gd/vgs07
WTF as mean : Why Tun Faisal ?! [ ramai juga org dalam twitter yang otak dijajah Israel sehingga berkaler biru kekuningan]

heh heh heh bagus ustaz, covering a lie wt a lie? RT @Tantawi100: WTF as mean : Why Tun Faisal ?! [ ramai juga org dalam twitter yang

tiba2 boleh jd Why Tun Faisal :) RT @3alani: Jawab Ustaz!!!Betulla Tun Tok Guru dia ajar dia mencarut...WTF!!!

sbb itu bila timb ketua dewan ulamak pun menipu, pemimpin Pas pun menipu, ustaz2 mcm ni apa lagi :)

ustaz dah termalu tu - ustaz tak salah la mencarut, tuhan ustaz pun maha mencarut :) RT @3alani: Jawab Ustaz!!!Betulla Tun Tok Guru

@tunfaisal sepatutnya WTF?? Bukan WTF! Hehe

Kita boleh faham sebenarnya, sebagai anak muda kadang-kadang kita terbuat salah dan ter`mencarut'. Mungkin juga kerana sudah terbiasa atau diajar mencarut oleh ibu bapa, adik beradik, rakan-rakan ataupun Tok Guru kita. Cuma jangan malu bila mencarut, lebih-lebih lagi jika kita beriman bahawa Tuhan sendiri Maha Mencarut. :)

6 comments:

amieiezam said...

SAYA MINTA IZIN SEBAR DI BLOG SAYA

Anak Bugis said...

Bila najib and the gang ter C4.. opss.. kekeke

Mohd Hanif said...

to Anak Bugis: komen awak dah masuk bwh akta hasutan.. better u said .. Opss Anwar ter'liwat' saiful.. sorry to him...

Tun Faisal Ismail bin Aziz said...

amieiezam

sebar2kan - spy mereka sedar nik aziz tu sesat lagi menyesatkan :)

karamazov said...
This comment has been removed by the author.
karamazov said...

WTF=Worse Than Failure, apa yg mencarutnya ;)

Popular Posts