Thursday, February 4, 2010

Anwar `can i fuck you today'

Lakonan Anwar?


Jika tidak kerana mengikuti program Kelab UMNO Luar Negara di United Kingdom (UK), saya pasti akan mendengar perbicaraan kes Anwar Ibrahim - Saiful dengan penuh berminat. Anwar mempunyai banyak misteri yang ramai tidak ketahui. Karisma, tipu daya dan lakonan Anwar membuatkan ramai yang menolak sifat-sifat keji Anwar pada peringkat mulanya. Selepas menemui sejumlah kebenaran barulah mereka yang dahulunya mempercayai Anwar akan hilang kepercayaan dan melarikan diri daripadanya. Masa yang akan menentukan segala-galanya.

Tun Dr Mahathir Mohamad merupakan seorang yang dengan tegas menolak dan tidak mempercayai laporan-laporan buruk mengenai Anwar apabila dipanjangkan kepada beliau oleh sejumlah pegawai-pegawai kanan Polis dan pegawai penyiasat. Bagaianapun hari ini beliau mengenali siapa Anwar yang sebenar.

Begitulah juga rakan-rakan rapatnya, bermula dengan Chandra Muzaffar, pengikut tegarnya yang sanggup di`ISA'kan selama dua kali dan dua tahun, Lokman Nor Adam, rakan seperjuangan dan anak didiknya Ezam Mohd Nor dan semakin ramai yang mula bermufarraqah daripadanya.

Mungkin anak-anak muda yang baru keluar universiti terlalu hijau untuk mengenali beliau dan kita harapkan perbicaraan Anwar-Saiful akan menjadi pembuka minda. Selama ini ramai rakan-rakan blogger yang mengelak untuk menceritakan tentang kes ini kerana tidak mahu mengganggu perbicaraan dan menjadikannya subjudis, namun saya percaya kali ini mereka akan melaporkannya bagi mendedahkan kepada ramai siapa Anwar sebenarnya.

Antara mereka ialah Malaysia Story "Anwar Ibrahim Sodomy II - The Recorded Truth" (klik), blog yang menjadi bayang-bayang Anwar, Anwar Ibrahim dot com (klik), ABE Mie Terjah, Kisah Bulu Rambutan milik Abang Nuar (klik) dan sejumlah rakan lain, sila lihat pada link list pada blog saya.

Juga boleh membaca perincian perjalanan kes melalui Berita Harian Online (klik).

Mudah-mudahan kebenaran yang dicari akan menjelma. Salam dari kota London.

1 comment:

A said...

mokhtar (syyy..rahsia k)

Awww..bang nuar ni ganas tul. Al maklumlah penasihat ulung PKR malaysia katakan...Lives up to Party's motto right? Which is Pungkok Kena Robek huhuhu...

Popular Posts