Thursday, March 7, 2013

SUPOLkepada Zuraidah akui Wan Azizah hanya PROKSI dan SUKA BERPURA-PURA #PKRhancus


Pengakuan Fareez - Wan Azizah hanya PROXY, TIADA KEWIBAWAAN, SUKA BERPURA-PURA BUAT TIDAK TAHUDALAM PELBAGAI PERKARA DAN ISU, MEMALUKAN PAKATAN PEMBANGKANG.
Hipokrit & Cemburu Terhadap Lelaki, Surat Bukti Wan Azizah Tak Layak Sebagai Presiden PKR!http://yuseriyusoff.blogspot.com/2013/03/hipokrit-cemburu-terhadap-lelaki-surat.html

Wan Azizah tak layak menjawat jawatan Presiden Keadilan Rakyat kerana sifat cemburu!

Malah Wan Azizah dengan bantuan Nurul Izzah dikatakan sanggup menghancurkan siapa sahaja yang mempunyai hubungan rapat dengan Anwar Ibrahim.

Itulah kandungan di dalam sepucuk surat yang ditulis oleh Setiausaha Politik Zuraida Kamaruddin, Mohd Fareez Kamal Iltidzam di mana Fareez Kamal meminta campur tangan Hadi Awang untuk menasihati Wan Azizah supaya berundur dari jawatan Presiden PKR menjelang PRU13.

Paparan surat bertarikh 4 Mac 2013 iaitu tiga hari yang lalu didedahkan oleh RPK, Malaysia Today :


Buat pertama kali saya bersetuju dengan apa yang dikatakan oleh Fareez, bagi saya Kak Wan memang tidak layak memegang jawatan Presiden PKR.

Pertama walaupun Keadilan ditubuhkan olehnya pada 4 April 1999 dia sebenarnya menjadi ahli politik atas desakan pengikut totok suaminya Anwar Ibrahim, yang ketika itu dipenjarakan atas tuduhan meliwat Sukma dan Azizan.

Gambar ketika wanita hipokrit bertudung ini mengumumkan penubuhan ADIL
Kedua Kak Wan sebenarnya manusia hipokrit yang menipu kaum ibu di dengan air mata, hanya bermodalkan air mata inilah dia mampu pertahankan kerusi Permatang Pauh dalam tiga pilihan raya!

Bukan sahaja kena kencing dengan suaminya, pendek kata orang Permatang Pauh hidup-hidup kena kencing dengan imej dia waktu itu.

Sifat hipokrit Wan Azizah juga terbukti apabila pendedahan emel yang meminta supaya penulis teks ucapannya mengubah teks supaya menaikkan kemarahan rakyat dengan memasukkan pelbagai pembohongan.

Rujuk paparan emel di bawah :
Ketiga Kak Wan menghina wanita bertudung kerana kerap kali mempertahankan konon suaminya tidak terlibat dalam kegiatan seks di luar tabie.

Jika benar Anwar Ibrahim bukan jenis lelaki yang menyukai lelaki jambu kenapa Kak Wan cemburu luar biasa kepada lelaki yang mempunyai hubungan rapat dengan Anwar?

Dia sanggup menipu berjuta wanita di Malaysia dengan imej warak, tudung, sopan, lembut puii!, walhal di dalam dirinya penuh dengan kejahatan sehingga ahli PKR sendiri melihat dia tak layak menjawat jawatan no.1 dalam parti.

Berjuta wanita ditipu di sebalik imej ini!
Akhir sekali meneliti kandungan surat yang didedahkan RPK, apakah yang saudara fikirkan pada waktu ini?

Dalam kepala saya hanya satu, iaitu tuduhan liwat yang dikenakan ke atas Anwar Ibrahim selama ini, bukanlah satu konspirasi BN. Sebaliknya Anwar Ibrahim benar-benar mempunyai nafsu terhadap lelaki jambu.

Dibebaskan oleh mahkamah bukan bermakna dia tidak meliwat!

Errr.. agak-agak apa jawapan balas Presiden Hadi Awang terhadap surat itu!

Jeng...jeng...jeng!
No comments:

Popular Posts