Monday, February 25, 2013

#Kantoi - Harakahdaily dan Cybertroopers PR ubah Titah Raja Nazrin #PenipuRakyat
Budak PR ni tak de kerja lain selain menipu. Dari Ketua Umum, Mursyidul Am, Ketua Dewan Ulama, suami cikgu Mala sampailah pencacai kelas bawahan, semuanya menipu. Eloklah kutip bayaran daripada pemimpin Pas. Tak berbaloi kalau tak berbayar. Pahala dah tentu tak ada bila menipu macam ini untuk berkuasa dan demi sokongan kepada peliwat bersiri, pengkhianat negara, penyokong Zionis, LGBT serta penganut fahaman pluralisme agama.


Harakah Daily Penyebar Fitnah Terbongkar ??

Apa dah jadi! Sebelum ni berduyun-duyun blogger Berbayar PR kutip cerita kat Harakahdaily ni. Pasal kenyataan Raja Nazrin bertajuk "Antara PAS dan UMNO". Tiba-tiba tak sampai 24 jam artikel tersebut telah ditarik balik. Kenapa ek? 


Atas alasan..
"Kandungan surat ini telah kami tarik balik setelah diberitahu ia tidak tepat dengan apa yang dititahkan oleh Tuanku Raka Nazrin dalam titah baginda". Mudahnya! macam tu aje?

Secara moralnya, harakahdaily adalah akhbar mengutip apa sahaja tanpa mengetahui sumber sebenar. Boleh dikatakan akhbar tong sampah. Siapa yang membuang akansegera diambil oleh editor harakahdaily. Asalkan ada berita yang menyebelahi PAS dan Pakatan Rakyat. Seterusnya baca SINI

1 comment:

Anonymous said...

Aik tak sama pun dengan yang ni http://bm.harakahdaily.net/index.php/letter/16954-raja-nazrin-antara-pas-dan-umno

Popular Posts