Wednesday, December 5, 2012

LOL, Ezam - Anwar karang ucapan jurucakap untuk ampu dirinya? #kantoi

[Nota: Ucapan 'Anugerah Tuhan' yang Wan Azizah baca dulu mungkin Anwar sendiri karang kot? Jilat, jangan tak jilat, gosok jangan tak gosok.. Rosak Anwar dan PKR ni.. ]

Kenyataan media Senator Ezam Mohd Nor.

Anwar kritik Perhimpunan Agung UMNO.---

1. Saya sarankan Anwar berhenti melalak kritik dan perkecil perhimpunan agung UMNO.

2.beliau sepatutnya malu UMNO jauh lebih baik dari zamannya dahulu dan terlalu jauh lebih baik amalan demokrasi berbanding PKR yang amal demokerusi dan agih anak-beranak dan kroni.

3.perhimpunan umno hari ini lebih baik krn tiada lagi pemimpin rakus kuasa spt anwar didalam umno.

4.semasa perhimpunan umno zamannya, anwar gunakan perhimpunan untuk agenda peribadi.naikkan namanya dan benam pemimpin2 lain.malah beliau atur sendiri perwakilan mana yg perlu dipilih berucap dan karang isi ucapan untuk tujuan tersebut.

5.semasa saya setpol beliau saya yg diminta anwar utk mengatur agenda jahat beliau itu dgn arahan langsung drpd anwar.

sekian.

Ezam Mohd Nor.
Dewan Negara.
5dec2012
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Anonymous said...

bab kerja jahat kalau tak dak kaitan dengan nuar rasanya tak logik. seumur hidup tak pernah jumpa orang yang sebegini licik, jahat dan berhati busuk macam nuar ni. diri sendiri semua mulia orang lain semua tak betul. sudah la nuar. dah senja bawak lah bertaubat. kuasa dunia bukan boleh bantu lepas siksa kubur pun.

Generasi Terhebat Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO said...


UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~


Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

Popular Posts