Sunday, January 15, 2012

[Video] Anwar sokong homoseksualiti, anggap syariat sebagai lapuk? #SeksualitiMerdeka
Anwar: rombak undang-undang lapuk?Temubual BBC - AnuWar Ibrahim Akan Hapuskan Undang-Undang Liwat Sekiranya Memerintah


http://khairulryezal.blogspot.com/2012/01/temubual-bbc-anuwar-ibrahim-akan.html

AnuWar Ibrahim ketika ditemubual stesen televesyen BBC terus di antara Mumbai dan London, semalam, 12 Januari 2012, menyokong penuh tindakan penyokongnya yang terdiri daripada golongan gay di Malaysia. Ketika ditanya mengenai sokongan golongan berkenaan untuknya berikutan keputusan mahkamah yang dibuat pada 09 Januari lalu, Anwar Ibrahim berkata:

  • Beliau menyokong penuh pemansuhan undang-undang lapuk sodomi!
  • Walaupun masyarakat Malaysia rata-ratanya tidak boleh menerima homoseksual di khayalak ramai, undang-undang lapuk sodomi tidak harus diguna untuk menghukum orang yang tidak bersalah.


Apa maksud AnuWar Ibrahim ini tuan-tuan? Baginya kalau paksa salah, suka sama suka tak mengapa. Lagi satu, jangan buat homoseksual di khayalak ramai, buat secara rahsia dan tersembunyi tak mengapa! Tuan-tuan lihatlah sendiri wawancara beliau dengan wartawan BBC di sini.

Demi untuk meraih kuasa, demi untuk menghalalkan hubungan seks sejenisnya, AnuWar Ibrahim telah berikrar untuk menghapuskan undang-undang sodomi yang baginya adalah lapuk. Beliau akan menghalalkan LGBT sekiranya beliau menjadi Perdana Menteri!

Kita bertanggungjawab untuk menyebarkan kepada seluruh Rakyat Malaysia terutamanya yang mahukan Negara tidak ditimpa bencana seperti mana bencana yang menimpa Nabi Luth AS. Kita tidak sesekali redha AnuWar Ibrahim menjadi Perdana Menteri dan kita akan pastikan cita-cita kotornya itu tidak akan tercapai. Ya Allah, makbulkanlah doa kami dan selamatkanlah bumi Malaysia yang bertuah ini. Amin.

4 comments:

Anonymous said...

biar apa pun hujah u orang pkr tetap sokong nuar orang pas tetap sayang nuar sehinggalah negara ini lingkup pun mereka sayangkan nuar.

Anonymous said...

x yah lah doa awak tuh buat malu je dah tau sekarang rakyat malayssia bahwa politik kotor nye dah nampak sangat dah jadi xyah lah masuk blog tu lah malu lah lain lah klo dah muka tebal nak jerat orang tuh yang pandai sekarang ni ketua pas dah lepas dari tuduhan tuh ber makna saipol bhuhori berapa banyak yang di bayar supaya kerajan pas orang x sokong jadi xyah ber doa kat blog tuh malu lah sma rakyat malaysia dah xde ape dah cuman sekarang awak doa macam mana nak berdoa untuk supaya rakyat boleh percaya sama kerejaan ni itu saja

Anonymous said...

undang2 zina sodomi Malaysia sangat lemah...berbanding dengan undang2 zina sodomi yg tuhan sediakan,..tapi nak wat cam mana umno berani lawan tuhan ...mungkin umno rasa malaysia ni dia yg buat sejak sebelum Quran turun,

Anonymous said...

syariat umno mmg lapuk, syariat allah okey sangat2

Popular Posts