Tuesday, January 31, 2012

[Kartun] Pas Kantoi bila Anwar Captain Israel #balaciZionisAnwar Captain Israel

http://pistolnakal.blogspot.com/2012/01/pelik-ganjil-tapi-benar.html

1 comment:

Anonymous said...

SALAM 1MALAYSIA

PEMUDA UMNO MALAYSIA-SELIDIKLAH
PERKASA-BONGKARLAH
PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA-BANTULAH


TUAN PUAN MUNGKIN TAHU BAHAWA TERDAPAT BANYAK ORGANISASI YANG TIDAK MEMBERIKAN LAYANAN YANG ADIL KEPADA PEKERJA MELAYU KHASNYA. DI MELAKA BUMI BERTUAH INI, TERDAPAT SEBUAH ORGANISASI IAITU MELAKA WONDERLAND THEAME PARKS AND RESORT, TELAH MEMBERIKAN LAYANAN YANG BERAT SEBELAH KEPADA PEKERJA MELAYU KHASNYA DARI SEGI GAJI, KENAIKAN PANGKAT, JUMLAH BILANGAN PEKERJA DIPERINGKAT PENGURUSAN, TANGGUNGJAWAB YANG TIDAK MUNASABAH DENGAN PENGALAMAN DAN KEADAAN, TIDAK MEMBERI LATIHAN YANG SETIMPAL DAN TIDAK MERSA SEPERTI MENGANGGAP PEKERJA MELAYU UMPAMA ANJING ATAU BABI.

PELUANG EKONOMI DIBERIKAN OLEH KERAJAAN NEGERI UNTUK MENINGKATKAN
PERTUMBUHAN EKONOMI TETAPI DI MELAKA WONDERLAND, IA MENINGKATKAN
AKTIVITI PENINDASAN PENGURUS BESAR CINA SEOW HARAMJADAH KOYAK ATAU MR ELEVAN THOUSAND PER MONTH MAN ATAU ORANG KESAYANGAN DATO MICHELLE / DATO GHAFAR MAHUPUN DATO SERI ALI RUSTAM, TERHADAP ORANG MELAYU. SEOW TIDAK MENGHORMATI BANGSA MELAYU DAN WAJIB DIBUANG NEGERI. LAGIPUN BELIAU SEORANG SAHAJA YANG PANDAI SEHINGGAKAN ORANG LAIN TIDAK BOLEH MENGGURUSKAN MELAKA WONDERLAND, KATANYA.

PARA KAWAN-KAWAN MELAYU, BANGITLAH, BUATLAH SESUATU, JANGAN DIBIARKAN SEOW INI BERMAHARAJALELA DI MELAKA WONDERLAND.


DATANGLAH BUAT BANCIAN DI MELAKA WONDERLAND. TIDAK CUKUP DENGAN ITU, BEKAS PEKERJA JUGA DISYORKAN DI TEMUGUGA UNTUK MENGETAHUI SEBAB-SEBAB BERHENTI KERJA ATAU DIBERHENTIKAN KERJA.


ABU (AKU BUDAK UMNO)


ABS (ASAL BUKAN SEOW)

Popular Posts