Monday, September 19, 2011

[Gambar] Rumah Terbuka Aidil Fitri Sembrong (sentuhan blogger DoubleY) @HishammuddinH2O













4 comments:

YY said...

Aik... satu gmbr tu mesti dari Blackberry.. Hahaha.. byk lg ni haha

Tun Faisal Ismail bin Aziz said...

heh3, gambar bberry ke - sapa yg tangkap kena mengaku la :P

Anonymous said...

dgr cite mcm ramai rakyat tak puas hati dgn ds hisham. nampak ok je sambutan rakyat sembrong ngan dia, meriah sungguh majlis....tak elok lah blogger pro BN bertengkar dan memburukan each other, tak strategic lansung, bagi advantage to peliwat tegar and gang buat apa kan...jgn ikut perangai si peliwat dan kawan dia yeah, anyway kalau ada yg tak betul harap dapat, diperbetulkan sama2, tak perlu kecoh lah. keep up the good work....

./fendi

Anonymous said...

p/s bro YY, also tadi lalu kat lanson place, tempat keramat si peliwat dgn china doll, sompoton spa dah bertukar nama jadi charawon spa, jadi pusat kecantikan plak, hehehhehe, dia sensitive dgn nama lama tu, kesian... :)

./fendi

Popular Posts