Thursday, February 21, 2013

Kesian Raja Arif.....Komitmen UMB sejak sebelum Perhimpunan Agung yang lepas, tiada lagi serang menyerang di dalam parti dan pro-BN dan taat kepada ulil amri, iaitu Perdana menteri dan Presiden Parti. Pilihan raya tidak lama lagi, kita fokus kerja PRU13. Jika masih ada di kalangan UMB yang tidak patuh kepada ulil amri, selain mereka berdosa kerana tidak taat kepada ulil amri, tindakan boleh diambil serta merta.

RAJA ARIF SILAP BELA HANTU RAYA TAK KENYANG KENYANG

Sangkakala kesian pulak tengok ketua pengarah Biro Tata Negara, Raja Arif yang kini menjadi bahan kutukan sebuah laman blog pro BN.

Bukan apa, setahu Sangkakala, dulu blogger sorang ni diberi kemudahan untuk pusing satu Malaya untuk membuat konvension media sosial.

Tapi sejak akhir akhir ni Sangkakala tengok beliau dihentam teruk sekali oleh blogger tersebut.

Itu lah, lain kali tengok tengok sikit YM Raja Arif, setelah dibela diberi segala bagai, bila satu benda dia tak dapat sudah pasti dia akan menjadikan YM Raja sebagai sasaran.

Mungkin sikap ketua pengarah BTN ini perlu diubah, daripada bagi makan hantu raya tak kenyang kenyang ni kepada bagi bau sahaja.

Sangkakala juga ada sikit rasa terkilan, sebab blogger ni kata BTN kini membela beberapa orang blogger untuk menepis segala tohmahan terhadap BTN dan Raja Arif .

Ada kemungkinan Raja Arif tak nak bela blogger ni sebab demand lebih sangat kot, sampai Raja Arif tak mampu nak bagi makan.

Walau apa pun Sangkakala ucapkan tahniah kepada blogger ni sebab dah tunjukkan siapa diri beliau yang sebenar.pssttt..sangkakala tak dibayar oleh BTN tau..nak sumpah muhaballah pun boleh..hehehe 

Popular Posts