Tuesday, March 27, 2012

Nizam diserang kerana dedah muslihat pembangkang peralat ProM #ProMilitan #ProPembangkang

 

Pro-M = Pro-Militan


ProM Tergugat Terus Hentam Hero. 

#TolakProM


Salam Perpaduan, Salam Keamanan & Salam 1Malaysia.

Pengakuan Khairul Nizam Md Husin atau lebih dikenali sebagi Aji yang didedahkan telah membuat Pro-Mahasiswa mula tidak duduk diam. Dari sumber yang dimaklumkan, saudara Khairul Nizam ini telah menerima ‘undangan’ daripada Safwan Anang dan Syahid Zainiuntuk berdebat. Bila? Di mana? 

Persoalannya, adakah sekadar undangan BERDEBAT atau ‘BERSILAT’? Kagum bila dua orang penting ini mula menggelabah.

Percayalah, tindakan Khairul Nizam seharusnya dipuji kerana beliau sudi berkongsi sesuatu yang kini sedang menyebabkan beliau diancam dan dikutuk dengan pelbagai tomahan yang datang daripada rakan seperjuangannya dahulu.

Lihat ini,

Aji dihentam di FB oleh Munzir Musa

Adalah sangat mengejutkan apabila kata-kata seperti ini datang dari Presiden Persatuan Mahasiswa Islam. Pemimpin yang sepastinya perlu menjadi contoh yang baik.

Bukan kerana apa, salahkah seorang rakyat Malaysia menyatakan sokongan WE LOVE PM? Tanda sayang dan hormat kepada Perdana Menteri? MU semakin kurang faham dengan Pro-Mahasiswa. Kenapa alergi sangat dengan PM? Orang pakai baju WE LOVE PM pun isu. Dah tak ada modal?

Agak membimbangkan bila saudara Khairul Nizam ini pernah ‘disentuh’ gara-gara keluar dari Pro-Mahasiswa? Moga yang terbaik buat Saudara Khairul Nizam @ Aji. Kawan masa senang memang ramai, tapi bila susah mungkin inilah buktinya. Rakan seperjuangan yang dulu menghentam semula.

Lihat, ini sokongan rakan-rakan siswa kepada Aji.


 Klik SINI untuk ke Selatan.

“Kami Bersama Khairul Nizam”
Tolong jangan beri ancaman dia, jangan pukul dia,
Dia hanya menyatakan kebenaran & Sekiranya itu semua fitnah, Sila dangkal.
No comments:

Popular Posts