Sunday, November 27, 2011

[Video] DAP Rasis! Nga Kor Ming terus kurang ajar



Kaedah ceramah PR - pertama, gelar/label dan maki orang; kedua, apikan sentimen kebencian. Itulah modal sejak dulu lagi dan tidak pernah berubah. "menteri besar hitam metalik, yang haram jadah itu, masuk dari pintu belakang". Pemimpin PR memang tak dak kualiti. BN Pilihan Orang Muda.

6 comments:

chegu abbas said...

mcm2 no...

vincenzo carlone said...

Nice blog information ! Gossip

FREE_MOVIE said...

nice blog post,,macam2 tu orang

Tun Faisal Ismail bin Aziz said...

tq VC, Free Movie dan chegu abbas :)

Anonymous said...

Nga ni mmg kuang kuang ajar....masa dalam dewan DUN pun kuang ajar....dia panggil mb perak hitam metalik , pastu dia sebut pelacur politik , pastu bila ada yb baca ayat-ayat al-quran, adun DAP suruh guna ayat "dengan izin".......

Pesta ulang tahun said...

nice post :D

Popular Posts