Saturday, April 27, 2013

Bersesak untuk dengar kelentong orang tua yang gagal 23 tahun? #LainKaliLah #tolakPRNik Aziz gagal tadbir Kelantan!

Kecoh ribuan orang datang untuk dengar ceramah Nik Aziz di Putrajaya khabarnya. Tapi menurut kawan tak de lah ramai sangat pun. Yang datang pun ramai orang luar. Tak percaya?

Punyala ramai yang sesat. Dengar ceramah kat presint 3, tapi boleh sampai ke presint 16, sesat dok tanya jalan.

Mamat ni kata dia salah seorang yang berada kat situ - pegi la cek kat facebook dia - https://www.facebook.com/hans.saiful . 

Hans Saiful Aku salah sorang berada disitu... Takbirrrrr

Bukan orang Putrajaya. Kalau rajin sikit pergi la cek gambar kat album dia, ce jadi stalker sikit. Mesti boleh tau penyokong Nik Aziz ni orang yang macam mana....


Sorang lagi mamat - 

Musim Sejuk Alhamdulillah .. Ambe salah seorang yg duduk bentang tikar diatas tar bersama2 puluhan ribu rakyat yg hadir. We love Tok Guru ! Takbir !!!

`merempit dari KL menuju Putrajaya' 


Kenapa saya tak pergi? Hanya orang gagal saja yang nak dengar kelentong orang tua yang gagal selama 23 tahun di Kelantan. Pengikutnya, Husam, Naib Presiden Pas juga terkenal dengan pelbagai kegagalan dan lebih dikenali sebagai tukang pacak batu asas sahaja.

Nik Aziz selalu kutuk Tun M. Mungkin atas sebab itu, Allah beri dia 23 tahun untuk tadbir Kelantan. Akhirnya Allah beri angkat martabat Tun Dr Mahathir dengan kejayaan selepas 22 tahun pentdbirannya, sebaliknya Nik Aziz ditimpakan kegagalan demi kegagalan sehinggalah ke penghujung tahun ke-23 nya memerintah negeri Kelantan. 

Lihatlah video di atas - itu salah satu bukti kegagalan Nik Aziz. Banyak lagi jika nak disenaraikan di sini. HIV/AIDS, hamil luar nikah, kemiskinan, air berkeladak, projek-projek yang gagal termasuk dinar emas dan stadium yang tak habis-habis dengan batu asas.

Jadi siapa yang hendak duduk bersempit-sempit mendengar kelentong orang tua yang gagal selama 23 tahun? 

Mungkin, manusia yang masih belum diberi hidayah oleh Allah swt untuk melihat kegagalan Nik Aziz.

No comments:

Popular Posts