Wednesday, March 21, 2012

Tarbiah Pas gagal: Lebai Pas pun materialistik, patut Timbalan Presiden Pas hancus


Kejar dunia lebih dari akhirat, kejar kuasa sebab nak jadi kaya?

Baca tulisan blogger Kamera Kupang

BONEKA PAS DI BALING.....

Mungkin orang tak tahu mengapa seorang Ahli Parlimen telah kecewa dengan PAS Kedah sehinggakan menimbul tanda tanya..kekecewaan Ahli Parlimen berkenaan telah membuat Ahli Pahlimen berkenaan jarang-jarang sekali balik ke kawasannya.Hanya untuk menunjukan protes terhadap kepimpinan Azizan MB Kedah..Kekalah ustaz Taib kepada Cikgu Johari dalam pemilihan Timbalan YDP di Kawasan baling, menjadi titik permulaan segala rasa kekecewaan ustaz Taib dalam pentadbiran selaku Ahli Parlimen Baling. Sebagai seorang yang berstatus Ulama tidak mendapat sokongan dari akar umbi, berbanding dengan lawanya yang masih baru dalam pentadbiran PAS di Baling.


Dari sumber maklumat yang di berikan,Ahli parlimen berkenaan kecewa dengan sikap Azizan MB Kedah berkenaan Projek Balak.Ahli Parlimen berkenaan bukan kecewa dengan pembalakan di kawasannya yang berluas-luasa,tapi kecewa tak dapat tender projek balak.Ahli Parlimen berkenaan pernah berjumpa dengan Azizan MB Kedah untuk meminta projek berkenaan,malangnya Azizan tak boleh membuat keputusan dan berkata Tender Balak bukan terletak di tanggannya,tapi sebaliknya terletak di tangan orang yang rapat dengannya dan menjadi orang tengah dalam tender projek balak Kerajaan Negeri Kedah.REAKSI S/U PEMUDA  & KETUA PENERANGAN DEWAN PEMUDA PAS BALING.

APA YANG DIAORANG BENCI SANGAT KAT USTAZ TAIB.....2 comments:

Anonymous said...

memang benar dia banyak mengajar dan membaca berpuluh kitab agama bahkan dia pernah berguru dengan cendikiawan yahudi untuk mendapat phd, ingatlah bagaimana dia bercerita dia pernah ke negara barat dan menuntut ilmu dari cendikiawan yahudi untuk mendapat phd semasa dia mula-mula menceburi bidang politik dan berceramah di ceruk rantau baling tentang pengalamannya menuntut ilmu islam sehingga mendapat phd dengan cendikiawan yahudi. tak percaya - minta dia tunjukan phd dia, dari universiti mana dia dapat phd itu.

Anonymous said...

rosak orang2 Pas ni, banyak sgt berkawan dgn Yahudi zionis sehingga lupa amaran Rasulullah saw smpai ditarik masuk ke lubang biawak...

Popular Posts