Saturday, May 5, 2012

PR didik Khalid jadi militan, biadap dan bodoh melalui demo haram #bersih?


Militan syiah di UiTM? Sifat dan pemikiran militan akibat ajaran Syiah dan PR? Cakap tak guna aqai dan hanya berpandukan emosi?

VIDEO TERKINI!! KHALID ISMATH PERGI KE BALAI UNTUK BUNUH POLIS??"Saya setuju jika semua polis dibunuh. Kerana begini caranya mereka melayan rakyat. Jadi setiap kali demo, tidak ada rundingan dengan polis lagi. Lawan tetap lawan!"
Begitulah tulisan seorang pelajar UiTM bernama Khalid Mohd Ismath di dinding Facebooknya yang telah mencetuskan kontroversi... Hari ini Khalid ditahan sejurus tiba di IPD Kuala Lumpur bersama keluarganya (video di atas) selepas beberapa laporan polis dibuat kerana kenyataan bodohnya!


No wonder sikapnya kurang ajar begitu kerana dia sendiri mengakui menjadi pengikut ajaran sesat yang diharamkan di Malaysia - Khalid Ismath tanpa berselindung mengakui dia seorang pengikut Syiah...

.

2 comments:

Esperalzi said...

Tapi dia ada alasan sempoi sbb apa dia cakap nak bunuh polis:

(http://www.merdekareview.com/bm/news_v2.php?n=13051)

Abang Sayang said...

Utusan Malaysia Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4 * (NEW)
5~BUKTI 5 * (NEW)
6~BUKTI 6 * (HOT)

Jangan segan2... Utusan Malaysia Pasti Boleh Buat!!Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

Popular Posts