Tuesday, November 22, 2011

#SaveKelantan Disko Di Serambi Mekah: Nik Aziz memang masalah! Masa untuk gulingkan...


[Nota: Nik Aziz sememangnya gagal dan hanya beretorik tentang Pas dan negeri Kelantan. Tidak cukup dengan Timbalan Presiden PAS Mat Sabu dan ADUN Selising yang bermasalah; sekarang kisah masalah sosial pula. Apa nak jadi Nik Aziz. Dah sampai masa untuk gulingkan Nik Aziz di Kelantan.]

Dipetik dari blog Double-Y

HOT : Kelantan Bandaraya Islam Ada Disko Bro....

Ini bukan wajah sebenar Agent Johnson Ok!
Agent yang dilatih khas oleh kickdefella nampaknya bakal mengegarkan lagi pejabat Menteri Besar Kelantan dengan siri pendedahan berikutnya.

Menurut blog Kickdefella - Agent Johnson baru-baru ini selesai dengan misinya menjelajah disko-dut yang terletak di Kelantan sebuah negeri yang dikenali dengan nama 'Serambi Mekah'.

Disko-dut ini juga dikhabarkan ada menghidangkan minuman keras tidak ubah seperti negeri yang diperintah oleh 'kafir' UMNO.

Dari blog Kickdefella :

Siapa kata di Kota Bharu Bandar Raya Islam tiada disko? Siapa kata Kerajaan PAS Kelantan berjaya menyelamatkan adik-adik kita dari terbiak di dalam budaya kuning? Agen Johnson tak kata.
Baru-baru ini Agen Johnson baru selesai operasi Disko-Dut di Kota Bharu Bandar Raya Islam. Agen Johnson meredah 3 pusat hiburan, dua darinya menghidangkan minuman keras dan satu darinya beroperasi sehingga subuh.
Semuanya di Kota Bharu Bandar Raya Islam.
Semuanya dirakamkan dengan bukti, tarikh dan waktunya sekali.
Bagaimanapun bagi tujuan keselamatan, tarikh ini hanya akan diberikan kepada pihak berkuasa di atas permintaan rasmi.
Kita tahu Kerajaan PAS Kelantan mengeluarkan lesen menjual arak atas alasan arak tidak diharamkan oleh agama lain sebagaimana judi? Tetapi bagaimana dengan lesen atau permit operasi pusat hiburan sehingga lewat malam?
Adakah dikeluarkan oleh MPKB Bandar Raya Islam dan lain-lain PBT. Adakah agama lain membenarkan berpoya-poya sehingga lewat malam? Atau alasannya sebab di Mekah pun ada juga tempat berpoya-poya sampai lewat malam?
Nantikan siaran penuh video tersebut yang menunjukkan apa sebenarnya yang terjadi di Bandar Raya Islam sewaktu pemimpin-pemimpin PAS sedang sibuk berceramah mahu mengambil alih negeri-negeri dibawah pentadbiran Barisan Nasional atas dasar mahu membersihkan segala maksiat dan budaya tidak sihat.
Sabar menanti..
YY : Kita samo-samo tunggu deh...hahaha!

No comments:

Popular Posts